VIDIUS. Voor Iedereen Die In Utrecht Studeert

Tijn Tas – Voorzitter

Hoi allemaal!

Mijn naam is Tijn, 22 jaar, en ik ben dit jaar voorzitter van VIDIUS. Ik doe een master Privaatrecht op de UU. In mijn vrije tijd probeer ik zo nu en dan te tennissen bij de  studententennisvereniging TC de Uithof, waar ik een eerder bestuursjaar heb gedaan. ‘s Nacht ben ik nog wel eens te vinden op de Nobelstraat om met vrienden te genieten van een drankje en een dansje. Als geboren en getogen Utrechter draag ik deze stad een ontzettend warm hart toe, en daarom vind ik het ontzettend tof om dit jaar te proberen de Utrechtse studentenstad nog mooier te maken!

Als voorzitter van VIDIUS ben ik allereerst verantwoordelijk voor het contact met de pers. Ook ben ik verantwoordelijk voor het beleid van VIDIUS. Door deze taken moet ik dus overal van op de hoogte zijn. Dat is nou juist wat mijn functie zo leuk en veelzijdig maakt! Natuurlijk ben ik wel met meer bezig. Zo ben ik, samen met Brechje, verantwoordelijk voor het contact met de Landelijke Studentenvakbond, en zitten we bij hun ALV’s. Op deze manier dragen wij ook bij aan (de input van studenten over) het landelijk onderwijsbeleid. Verder zorg ik ervoor dat onze rechtshulp draaiende blijft, samen met het rechtshulpbestuur. Dit is een groep studenten die elke werkdag van 15:00u tot 17:00u op kantoor zitten om telefonisch en over de mail rechtshulp@vidius.nl juridische vragen te beantwoorden. Tenslotte probeer ik de Sportraad te ondersteunen in het behartigen van de belangen van studentensporters.

Kortom, ik hou me bezig met van alles en nog wat om te proberen de Utrechtse student verder te helpen. Heb je nog vragen voor mij, of op- of aanmerkingen over één van de dingen die ik genoemd heb (of andere dingen, wees vooral creatief)? Dan kan je me altijd bereiken op tijn@vidius.nl of bellen op 06-23670782!

Met activistische groet,

Tijn Tas

Voorzitter VIDIUS studentenunie 2018-2019

O.d.z. “Zorg voor de student, zorg voor de toekomst’

Share

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief